Beveiliging

De hackers van vandaag worden steeds slimmer in hun doel om in te breken in uw apparaten. Nieuwe ransomware, phishing en andere soorten malware vragen om nieuwe oplossingen voor cyberbeveiliging om een stap voor te zijn op de groeiende bedreigingen. We hebben Kaspersky Small Office Security gemaakt om u te helpen de bedreigingen van vandaag een stap voor te zijn. Ontdek wat u kunt doen om u veilig te voelen.

In deze sectie

Computer scannen

Updaten van antivirusdatabases en programmamodules

Inbraakpreventie

Netwerkmonitor

Gebruikersactiviteit op de computer en het internet controleren

Pre-Kaspersky virusverwijdering

Een verwijderd of gedesinfecteerd bestand herstellen

E-mail beschermen

Deelnemen aan het Kaspersky Security Network

Bescherming met hardwarevirtualisatie

Bescherming met de Antimalware Scan Interface (AMSI)